2008-12-18

Rösta på årets politiska blogg

Jag placerade mig på en smickrande 12:e plats i "tävlingen" Årets politiska blogg 2007. Nu utropar Bloggen Bent att det är dags att kora Årets politiska blogg 2008, så bege er dit och rösta!

Man kan rösta på hur få bloggar man vill, så låt er inte avskräckas av den långa listan nominerade. Välj istället ut de ni känner till och tycker förtjänar er röst. Förutom att jag hoppas att mina läsare uppskattar mig, vill jag gärna slå ett slag för namn som
Henrik Alexandersson, Mark Klamberg, Mattias Svensson, Johan Norberg och Andreas Bergh. (Uppmärksamma läsare noterar att jag snarare favoriserar än kvoterar.)

Louise Persson får ännu ett högt betyg, men jag är lite sur för att hon inte skriver mer, om än jag vet varför. Om jag ska kasta ännu mer sten i glashus gör jag det med en röst på Anders Wallner också: Skriv mer, Anders! Till Dennis Josefsson sänder jag en ursäkt och en skrapande fot; jag begriper inte hur jag kunde glömma att nominera dig. Du är min årets politiska blogg varje år!

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag vet inte hur många proffsboxare det är som klagar på att det finns för många mästarbälten. Förmodligen är det bara de allra bästa boxarna som gör det. Jag har samma inställning till bloggomröstningar, så du behöver förstås inte be om ursäkt för något. Men tack så mycket för dina vänliga ord.

Anders Wallner sa...

Naw. Jag ska försöka, vännen.

Jag läste igenom lite från bloggen i början av året och blev inspirerad. Och nu funkar min provata lap top igen också, så jag inte behöver blogga på jobbet...