2007-11-30

Förunderliga tider

Det är föurunderliga tider vi lever i. Alliansregeringen har gjort precis det de sa att de skulle göra och de har dessutom gjort det bra, förutom att de inte är tillräckligt synliga, aktiva och liberala. Mona Sahlin skriver debattartiklar som helt saknar orientering och förankring, som om hon inte tänker vara partiledare över nästa val? Samtidigt vill regionala socialdemokrater frångå individuell prövning, humanism och sans genom att kasta ut alla asylsökande som kommit hit med hjälp av smugglare. Likväl har regeringen rekordlågt stöd och jag förstår faktiskt inte varför.

Domedagsprofeter och planekonomer vädrar morgonluft och när
Johan Norberg förtjänstfullt påminner om att kapitalismen faktiskt leder till att världsfattigdomen minskar, samt att innovationer och tillväxt gör miljön bättre, gnäller DN:s kulturredaktion om att Norberg är löjlig, inte ska bemötas och inte förtjänar en replik. Vansinnet överträffas dock snabbt av etablissemangets kritik mot Vecko-Revyn, som anmäls till JK och PO för att de låtit en prostituerad som trivs med sitt arbete berätta det. Det är förunderliga tider vi lever i.

Men jag har inte skrivit om något av detta. Bortsett från gårdagens
trams har jag inte uppdaterat på en vecka och ni kan räkna med ett längre uppehåll än så. Något enstaka inlägg kan säkert komma att dyka upp, men på det stora hela kommer Dyslesbisk att tystna tillfälligt. Räkna med att jag är tillbaka en liten bit in i januari.

Först ska jag nämligen lämna mitt nuvarande arbete, som jag gör min sista dag på i dag. Sedan ska jag umgås med mina föräldrar, som jag älskar men som jag på grund av geografiska avstånd bara träffar några gånger per år. Därefter åker jag till Florida med min älskade
Caroline och förhoppningsvis hinner jag blogga om det i vår tillfälliga reseblogg Key to Florida. Väl tillbaka i Sverige ska jag fira jul och nyår innan jag klär mig frack för att bevista ett hemligt sällskaps årliga bal. Två dagar senare börjar jag arbeta igen och då som konsult på ett företag jag redan älskar. Då, men först då, planerar jag att ta mitt bloggande på allvar igen.

Så nu vet ni. Vi hörs!

Läs även andra bloggares åsikter om
, , , , , , , , , , , , ,

1 kommentar:

Johan sa...

Jättekonstigt! Ännu mer konstigt är att en mängd länder i Sydamerika, som var först ut med att nyliberalisera sina ekonomier nu mangrant verkar ramla över i rent socialistiska villfarelser. Kan det vara så att de helt enkelt inte förstår sitt eget bästa? SER DE INTE hur mycket bättre allt blivit? Kanske lider vi här av samma åkomma, allt blir bättre men det är så svårt att njuta av det när man konstant måste sick-sacka mellan hemlösa på gatan... ?

Underliga tider indeed.