2007-10-14

Ett oheligt entourage

- Varför är ni så många?

En relevant fråga när Magnus Betnér turnerar under Helena Sandklefs ledning, ty förutom supporten Martin Sonneby var även jag, Carro, Jon, Mats samt en del tillfällig sällskap med på den lilla del av den långa
Ingenting är heligt-turnén som tog oss till Falun och Gävle.

När jag och Carro kom till Falun var festen redan i gång, men under den första föreställningen passade vi på att ta en lugn simtur med Helena. Den andra föreställningen bevistade vi: Martin var fantastisk, Magnus var jättebra och publiken den bästa tänkbara. Efteråt åt vi god middag på findukade bord i en egentligen stängd restaurangdel bakom en glasvägg, som skiljde oss från det vilda dansgolvet där Clabbe var kung.

Naken efterfest i bastu och badkar, tre timmars sömn (påklädd, slattigt nog) och tåg till Gävle, whiskyprovning i mysiga Mackmyra, middag med älsklingssläktingen, öl på ett ställe där alla åt plankstek, ännu en föreställning som var riktigt bra den med och därefter middag, som vi bjöds på av ett gulligt par som lagat mat åt oss och serverade den i Ferdinand Bobergs vackra brandstation.

En underbar helg i fint sällskap. Jag gillar mina vänner och mitt liv gillar mig.
Inget är heligt-bloggen finns en del filmer, bland annat på när Carro ger Clabbe en blomma och på när vi åker från Mackmyra.

Tack alla!

Intressant?
Andra bloggar om: , , , ,

4 kommentarer:

Helena sa...

fattas det inte en "vad folk bloggar om"? Jag är ju större än Betnér.

Freddi W sa...

Precis. Du är så stor att du inte behöver några etiketter eller någon knuffhjälp längre. Du är larger than life.

fiphi sa...

Hur fan hamnade du på efterfest med Betnér?

Freddi W sa...

Jag var inte bara med på efterfesten, utan hela helgen med tågresor, whiskyprovning, sena middagar, bakfulla gryningar och heta sessioner i bastun. Allt detta beror helt enkelt på att jag är kompis med både Magnus och Helena, som båda är alldeles vanliga människor som har alldeles vanliga vänner vid sidan av sina lysande karriärer.