2007-05-26

Stop My Abortion

I vänners sällskap har jag en ganska extrem humor som i mångt och mycket handlar om att överge all politisk korrekthet, provocera med satir och fastställa var gränsen går genom att passera den. Jag beundrar också människor som gör det bättre än vad jag gör.

Inkdummy-Elin har uppmärksammat mig på en blogg som ni coola kids säkert läste redan 2006, men som är ny för mig; Stop My Abortion!

"Either click on the paypal link on the side of this page and give what you can, or I'm going to get this fetus scraped and sucked out of me in six month's time. If my account doesn't have 40 thousand dollars in it by October 19th, 2006, I'm having the kid removed and flushed. [...] Unless you pro-life hypocrites pony up some dough I'm gonna smear my fetus's blood on a webcam for you all to see! Think I won't? Get real, you fundie fucks..."

Mycket har jag dragit väldigt långt, men jag erkänner mig besegrad. Att skriva en blogg om att man är gravid och kommer att göra abort om inte abortmotståndare skänker en 40.000 dollar, och att illustrera det med magstarka bilder och ett minst sagt mustigt språk, är onekligen rätt långt gånget. Jag har en kontroversiell bloggidé som jag ruvat på i något år och den kanske skulle kunna mäta sig med Stop My Abortion, men så har jag heller inte vågat förverkliga den.

Intressant?
Andra bloggar om:
, ,

5 kommentarer:

A sa...

Jag fnissar högt. Och det här var nog första gången jag har sett en bloggtext med 179 kommentarer.

Pastor sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
bargal20 sa...

It's very strange when my old, dead blog suddenly gets visitors from one destination.I've had more hits in the last 2 days than in the last month, thanks to you.. But I can't understasnd what you're saying about me.

I wish I understood swedish!

Freddi W sa...

Hi! I'm pro-choice and a big fan of coemdy, so it's really all good stuff about me liking your blog ^^

Anonym sa...

Ett ganska vanligt av hundratals olika skäl en kvinna kan ha till att välja abort kan ju vara fattigdom, i USA är skälet ännu vanligare. Så även om just den där bloggen var ett skämt finns det ju en allvarlig reflektion man kan göra. En hel del kvinnor kanske inte skulle ha valt abort om de fått utbildning och barnomsorg under tiden betalda.
De dömande prolife-anhängarna kan ju tills ett riktigt studielån och allmän barnomsorg är verkligheten i USA ta och hosta upp lite stålar till de som väljer abort av just ekonomiska skäl.
(Jag är pro-choice, men tycker det är sjukt att en enda kvinna i ett så rikt land ska behöve välja abort av ekonomiska skäl. Att välja abort för att du inte vill bli morsa är något helt annat.)