2006-02-16

Inför Club Wotever

From: Fredrik Westerlund
Sent: Thu 2006-02-16 08:42
To: H
Subject: Jag behöver råd

Hello sugarlips!

Jag ska på queerklubb på lördag. Klubben anordnas i samband med en queerfilmfestival och temat är därför I'm a filmstar. Frågan är – vad ska jag ha på mig, vem ska jag klä ut mig till, hur ska jag tolka temat?

Min nuvarande idé är att köpa en svart pageperuk och bära den till vit skjorta och svarta byxor. Med lite rött läppstift borde jag kunna komma ganska nära
Uma Thurman i Pulp Fiction, men det finns vissa problem med en sådan outfit. Uma röker mycket i den rollen, det får jag inte göra på klubben. Uma har höga klackar, det känns som ett högrisk­projekt för mig. Uma dansar twist, det är långt ifrån min grej. Uma är gift med en tjock neger, jag känner inga tjocka negrer. Uma överdoserar heroin, tuggar fradga och får adrenalin rakt in i hjärtat, jag är en liten laglydig folkpartist som är rädd för knark och inte särskilt förtjust i sprutor.

What to do? Försöka ro hem Uma i alla fall eller helt byta plan?


From: H
Sent: Thu 2006-02-16 09:01
To: Fredrik Westerlund
Subject: RE: Jag behöver råd

Hmmm, knivig fråga.

Låt mig först säga att jag log åt din självinsikt i möjligheten att tolka Uma hela vägen ut. Ett alternativ är att du gör din egen tolkning av rollen. Jag menar, hur många roller kommer du hitta som passar dig som hand i handske? Jag tror att du skulle göra en utmärkt Uma. Risken är förstås att det kommer finnas fler Uma där, som dessutom kanske både kan bära höga klackar och twista hjälpligt.

Jag ska ge det en tanke under dagen, men som du vet är ju min filmsmak inte åt det queera hållet, vad det nu är. Jag ser inte riktigt
Julia Roberts i Pretty Woman på en queerfilmfestival?


From: Fredrik Westerlund
Sent: Thu 2006-02-16 15:00
To: H
Subject: RE: Jag behöver råd

>>hur många roller kommer du hitta som passar dig som hand i handske?

Jonas Karlsson i Livet är en schlager?


(Det är naturligtvis inget alternativ. Jag må vara CP, men
Felicia är hans spitting image och hon ska ju så klart också dit, om än hennes outfit är mer åt James Dean-hållet.)

2 kommentarer:

Anders Wallner sa...

Du kommer att älska min outfit.

Shan sa...

Jag är en tjock neger!