2008-05-18

De röd-gröna ett gäng tråkiga nykterister

Two girls and two guysFacestat.com kan man ladda upp ett foto på sig själv (eller på någon annan) och få andra användares åsikter om ens utseende med hänvisning till ålder, politisk hemvist, civilstatus med flera karaktäristika. På så sätt kan man ta reda på att jag ser ut att vara en 19-årig (!) tråkig och ful singelkille med konservativa böjelser. Min fästmö är däremot en snygg, smart och rolig vänstertjej (!).

Tack vare
Facestat och ett unikt samarbete mellan Dyslesbisk och Åsiktstorped kan vi nu avslöja sanningen om våra partiledares persona. Vi har delat upp (det mycket betungande) arbetet mellan oss och Mickes granskning av den ytliga högern hittar ni här. Själv har jag tagit mig an den spacklade vänstern.

Snygg, smart och pålitligLars Ohly (v) är tjockisen i gänget, men det väger han upp (pun intended) genom att vara intelligent, välbärgad - och konservativ. Något till vänster om honom står Mona Sahlin (s), som i och för sig också är intelligent, men hon är varken rolig, pålitlig eller snygg. Peter Eriksson (mp) delar politisk uppfattning med Mona Sahlin, men han är inte lika välbärgad. Även han får dras med epitet som ful och tråkig. Så långt är alla bedömda som opålitliga och mindre attraktiva personer i medelåldern, men i bjärt kontrast mot detta ställer sig Maria Wetterstrand (mp), som förutom att hon klockar in på blygsamma 26 år anses vara såväl pålitlig som vacker.

Gemensamt för alla fyra är att de är vita, gifta, nyktra och inte ett dugg roliga. Lars väger som sagt mest, Peter är minst intelligent och Maria är yngst, snyggast och mest pålitlig. Lars och Mona har bättre ekonomi än Peter och Maria, medan Maria och Lars är mer konservativa än Mona och Peter. Den svenska vänsterflygeln: Ett gäng tråkiga nykterister.

Som bonus kan nämnas att Jimmy Åkesson (sd) beskrevs som en grön, grotesk och överviktig klumpfot som hänger med en åsna. Det kan å andra sidan bero på att jag i brist på en snygg pressbild på Åkesson laddade upp ett foto på ett träsktroll.

Intressant? Mer hos Åsiktstorped.
Andra bloggar om: , , , , , , ,

4 kommentarer:

Magnus sa...

Nå nog är hon snyggast och yngst men lite äldre än 26 ser hon ut att vara va? ;)

35? =)

Anonym sa...

Bra skit att du tog ett foto från när du var statist i Jägarna ;)

Fredrik Westerlund sa...

Kom vi inte överens om att du inte skulle berätta om det för någon?

Anonym sa...

Se där nu snackar vi vetenskap! Tror Maria W skulle bli mer spännande i en intoxicated variant...