2006-09-11

Så minns jag den 11 september

Det skulle ju va dans, dans, dans!Idag är det den 11 september och jag har förstått att TV visar dokumentärer, radion sänder direkt från New York och som bloggare förväntas en berätta om hur en minns den 11 september. Det vill jag också göra.


Den 11 september 2004 vaknade jag i Oxhagen, Örebro. På den tiden hade jag en Ford Mondeo och med goda vänner i baksätet körde jag till stationen, där vi hämtade upp ännu en god vän. Vi besökte Systemet, fikade på stan och åkte tillbaka till Oxhagen igen. Vi festade, skrattade och dansade hela natten lång (se bild). Det var min bästa 11 september någonsin och jag minns den med glädje i hjärtat.

Den 11 september 2003 gick jag på bio, den 11 september 2005 var jag också i Örebro, men från den 11 september 2002 har jag inte några minnesanteckningar alls. Jag misstänker att jag spenderade hela dagen med Lars Danielsson eller Niklas Svensson. Möjligtvis ringde jag till Hans Dahlgren, det har han koll på i så fall.

Den 11 september 2001 spelade jag Pokémon på ett uteställe. Allting annat skiljer sig inte nämnvärt från andras upplevelser och jag ser därför inget värde i att skriva om det.

Andra bloggar om:
, , , , , ,

2 kommentarer:

Bruno McDollar sa...

"Pokémon-matchen: 5 år senare" vore annars ganska intressant att läsa om. Dramatiska rubriker och allvarsamma bilder. "Mitt liv förändrades". "Fusket lönade sig".

Fredrik Westerlund sa...

Ja. Eric vann, om jag minns rätt, så det är inte mer än rätt att jag får ge min syn på saken.