2007-10-29

btw

Om jag får ta mig sådana friheter, och det får jag i min egen blogg, vill jag rekommendera min artikel "Sexköpslagen luktar unken moralism" i senaste numret av Liberal Debatt. Det finns en direktlänk, men bättre radbrytning och enklare läsning erhålles med fördel genom att klicka sig fram till artikeln från förstasidan.

Jag tycker att jag har en del vettigt att komma med, samt några riktigt schysta formuleringar, men framför allt är jag stolt över att medverka i en tidsskrift som i varje nummer mönstrar skribenter jag ser upp till och beundrar. Kul för mig!

4 kommentarer:

Syrran sa...

Mycket välskrivet och helt felaktigt, naturligtvis.

(Men du - rubriken? Du skrev ju om en massa annat än sexköpslagen...)

Freddi W sa...

Som vanligt är det inte skribenten som skrivit artikeln som satt rubriken ;)

Och _helt_ felaktigt? Grundtesen, att den svenska borgerligheten saknar radikalism, kan du väl ställa upp på?

Louise sa...

Radikalism är något som verkar upphöra vid den magiska riksdagsgränsen. Jag antar att makt och stofilisk karaktär är sexigt eller något. Men hur får vi nu Borg och gänget att ens förstå skademinimeringsprinciper? Jag har en idé att det är i det fältet man kan åstadkomma som mest utan att ens känna sig besmittad av liberalism.

Freddi W sa...

louise: Det tror jag att du har alldeles rätt i. Skademinimering är inte i allas ögon bestruket med självlysande nyliberalism och därför kan mörkermän som Borg våga sig nära...