2007-08-08

Fira familjen

Tycker du att den vita, heterosexuella kärnfamiljen varit lite väl undanskuffad under den senaste tidens Pride-festivaler och allmäna bögerier? Hav förtröstan! Aftonbladet Nya Medier lanserar stolt, i samarbete med ful-som-stryk-sidan Blocket, något de valt att kalla hela Sveriges familjesida eller i klartext Family.se!

Fotat familjeliv

"På sajten kommer bebisbilder, hyllningar och bröllopsfilmer sorteras på samma sätt som bilar, möbler och bostäder på Blocket: län för län, kategori för kategori.


Men på Family.se ska ingenting säljas. Bara visas upp."

Eller? Själva platsen på vilken alla bebisbilder och bröllopsfilmer ska visas upp, ska ju nämligen säljas. Detsamma gäller alla de annonser med reklam för dyra bröllop och barnböcker som omger alla bebisbilder och bröllopsfilmer. I själva verket ska ju allt säljas - och visas upp! - och det är okej med mig att så är fallet, men jag mår verkligen illa när försäljning kallas att "berätta om sina bästa stunder i livet" i en enda stor vulgar display of hur man återskapar heteronormativitet.

Each to his own, väl bekomme och jag har verkligen ingenting emot heterosexuella, men måste ni vara så förtvivlat
in my face? Ni måste faktiskt inte komma ut inför varenda människa ni träffar.

Intressant?
Tipstack:
Jon Jordås. Även: Maria Ferm, Anders Wallner
Andra bloggar om:
, , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nämen vafan? Räcker det inte för heterona att visa upp sig själva i tid och otid, ska de uppfostra sina kids till perverterade exhibitionister OCKSÅ? Är det ingen som tänker på barnen?

Erik sa...

Ingen tänker på barnen och det är så det ska vara! Man är helt enkelt straight för att få komma ut! Det är en protest mot allt vad tvång heter! Bryt normen!