2007-03-13

Påven är katolik! Och het.

Påvens röda skor är fina, bilden är stulen från www.louisep.comVem överraskas av att påven fastslår att romersk-katolska präster fortfarande ska leva i celibat; vem rycker till av förvåning när han påpekar att abort är fel, dödshjälp förbjudet och äktenskapet exklusivt för heterosexuella; vem kan överhuvudtaget koncentrera sig på vad han säger när han har så vackra skor?

Fuck me, popeman, fuck me hard.


Via Louise P. Andra bloggar om: , , ,

17 kommentarer:

Ja Holmquist sa...

Jag förstår inte varför alla åsikter måste vara på dina villkor?

Är Du mera upplyst än påven?

Freddi W sa...

Absolut inte! Jag är knappt upplyst alls och om vi ska vara petiga skriver jag ingenting i texten om vad jag tycker om celibat, aborter dödshjälp och äktenskap. Du förutsätter att jag är av annan mening, förstår jag? Det enda jag skriver är ju att jag frågar mig hur någon kan bry sig om hans åsikter när han är så förbaskat snygg.

Som en ren bonus till dig ska jag ändå redovisa mina ståndpunkter i frågan: De som vill leva i celibat ska få göra det, de som vill göra abort ska få göra det, de som vill ha dödshjälp ska få det och äktenskapet bör vara öppet för alla som vill ingå det.

Att jag inte håller med påven, betyder dock inte att jag tycker att alla åsikter ska vara på mina villkor eller att jag inte försvarar hans rätt att forma och uttrycka sina åsikter. Om du bara hade läst lite längre ner hade du förstått att jag inte tycker att mina åsikter är mer värda än någon annans.

Josh sa...

Påven är ju verkligen en man av sin tid. Trendkänslig som självaste Ebba von Sydow. Bilden är för övrigt tagen från hans framträdande i melodifestivalens 53:e chansen.

Jontas sa...

Dorothy? Och yellow brick road?!

Anonym sa...

Coolt! Jag vet flera snubbar på Kumla som gärna hjälper till med dödshjälpen. Ett par pervon som gillar att ta livet av folk. De kan ju sätta upp en hemsida och erbjuda sina tjänster. Det är väl ok om de runkar lite på liken sedan, de är ju ändå döda?

...Eller ballar världen ur om alla får göra som de vill. Jag tror det, inte Freddi.

Markus "LAKE" Berglund sa...

Fasen Freddi, antingen får jag sluta läsa din blogg när jag käkar frukost, eller så får du sluta skriva så roliga saker!

^o^

Jag kan ju kvävas om jag sätter i halsen på grund av allt skratt. Men det kanske kan klassas som dödshjälp? ;-)

Rim of the World sa...

Oh my god. Men rött, är inte det djävulens färg? Blasphemy, blaspheryou.

Freddi W sa...

Blasphereverybody in the room!

Anonym sa...

Är inte hans kläder ännu snyggare?

Freddi W sa...

De går inte av för hackor. Någon som har koll på hans kropp?

Sojamakaron sa...

Haha!
Gift dig med mig?

Freddi W sa...

Ja, kanske det? Vem som helst är bättre än den horan jag är trolovad med nu.

helena bergman sa...

Men vad i helvete?!

helena bergman sa...

Självdiss: det är ju intressant att notera att jag tog för givet att det var mig du menade när du skrev hora. Det är ju inte som att jag är den enda du är trolovad med.

Freddi W sa...

Inte ens den enda horan.

Anonym sa...

Och den som inte vill bli utsatt för abort? Vad har den för val?

Freddi W sa...

Den är en potentialitet som vi inte objektivt ger mänskliga rättigheter eftersom det vore absurt att tillskriva potentialiteter konkreta värden som kommer i konflikt med manifesta konkreta värden. Och allt det där.