2006-09-06

Ständigt denne Niklas

Johanna Nylander antydde i natt något som på morgonen blev officiellt i AB, Exp, SvD och DN, nämligen att journalisten Niklas Svensson på något sätt är inblandad i den fp-skandal han själv skrivit mycket om. Någon som kommer ihåg att detsamma gällde när Svensson skrev om den så kallade liberala förtalskampanjen mot Lars Danielsson?

En viktig skillnad är förstås att det tog mer än 20 månader från det att Danielsson yttrade sin första lögn till han tvingades att avgå och att det fortfarande inte klargjorts vad han gjorde, varför han ljög och vad som egentligen hände. Till skillnad från statsministerns närmaste man fick Lars Leijonborgs närmaste man nämligen gå redan efter två dagar och det efter att ha erkänt och berättat sanningen.

Orka kasta sten i glashus, jämföra med Watergate, bråka om vem som är värst och allt det där. Kan vi inte bara förenas i att skratta åt eländet, kanske genom att återuppta den gamla hederliga humorhobbyn
Niklas Svensson Facts? Någonstans känns det väl ändå som att Svensson är en fast punkt i den tillvaro som gungar av uppblåsta stormar i vattenglasets lilla ankdamm?

Andra bloggar om:
, , , , , , , ,

5 kommentarer:

Shan sa...

Men liksom sparka ut hela folkpartiets ledning och låt liberalerna ta över. Och liksom sluta håll på med att kasta sten mellan blocken, det blir bara obehagligt och tråkigt och oproduktivt. Kan inte alla bara vara snälla?

Angamanga sa...

Hej Freddi!
Hur går det med Libero klubben? Jag väntar med spänning på fortsättningen!

Freddi Westerlund sa...

Hej Anga! Jag har anmält dem till ERK, men det tar säkert flera veckor innan jag får höra något från dem. Jag funderar på att anmäla Pollux hästbokklubb också när jag ändå är igång.

Angamanga sa...

Varför inte ta Harlequin på samma gång? "ett av Europas största förlagshus med utgivning av skönlitteratur, magasin och faktaböcker för kvinnor"... kan nog finnas en hel del smaskigt!

Freddi Westerlund sa...

Jag fick tips om en bokklubb för småbarn också. Redan vid sex månaders ålder skickar de böcker som lär ut lika olika till pojkar (som får en bok om ett busigt och livligt lejon) och flickor (som får en bok om en giraff som pussar och tröstar alla som är ledsna).