2006-06-06

Freddi i Fokus

Jag kanske inte är på nivån "nämns i Ekots bloggkrönika", men jag är i alla fall på nivån "nämns i Fokus" (tidningen som bloggen Vassa eggen beskrivit med orden "Jag känner inför Fokus som för tandtråd. Jag borde. Men vem orkar?")

Det är i nummer 20, 2-9 juni 2006, i en artikel om att unga gillar kärlek utan sex och att det även gäller för miljöpartiet, som min gamla post i ämnet citeras:

Gillar inte miljöpartiet socialdemokraterna bäst? Uppskattar inte socialdemokraterna miljöpartisternas stöd? Folkpartisten Freddi Westerlund resonerar i sexuella termer (det gör jag alltid, min anm.) kring det nuvarande och framtida regeringssamarbetet på bloggen Dyslesbisk. "Tanken på att det ska finnas kärlek i varje sexakt är lika ålderdomlig som blockpolitiken", är hans paroll.
Jag är i vanlig ordning mycket stolt och jag vill passa på att tacka Nicklas för namnet på min blogg, Barndoms-Emma för att hon tipsade mig om artikeln i Fokus (hon prenumererar, tänk!), Helena för att hon lärt mig att jämföra allt med sex, Felicia för att hon lärde mig att en inte behöver ligga med alla en gillar och Jun för att hon lärde mig att en inte behöver gilla alla en ligger med.

Andra bloggar om: , , , ,

4 kommentarer:

em sa...

Ja, och vilken himla tur att jag gör det. På tal om sex och inte gilla, vad sägs om regeringens saftiga förspel med skapandet av en röd svensk national dag för att att göra oss lagom upphetsade inför nationalismen. Makten håller på att slakna när en mer brunstig karl/kvinna träder in i det innersta rummet.

Freddi Westerlund sa...

Borde inte du också ha en blogg som bara handlar om politik och sex? Vi kanske ska skriva en tillsammans?

em sa...

ja nu börjar det låta intressant

Freddi Westerlund sa...

Dessutom är ju du en som jag gillar, men inte ligger med (än). Det är ju lite så jag som folkpartist ser på miljöpartiet. Om du är miljöpartist skulle vi kunna förverkliga dramat efter ett ovisst valresultat på så många sätt.