2006-05-27

Sarah Silverman, en sann @r!$t*(r@t

Sarah Silverman är kanske den roligaste som någonsin lämnat Saturday Night Live. Hon har gjort film (Den där Mary) och hoppat in en del serier (Futurama), men som bäst är hon när hon får fritt spelrum som sig själv och då drar sin komedi till dess spets (Jesus is Magic).

My neice is 7 years old. She came out of the closet and announched she's a lesbian. Which I think is great but my sister punished her for it. No pussy for a month.
Hon har anklagats för att använda fördomar och rasistiska stereotyper i sina skämt. Hon har angripits för att driva med judar och för att skoja om förintelsen. Hon har ansatts för att vara profan, amoralisk och lågt dekadent. Hon är skyldig på alla punkter, men eftersom hon själv är en judisk slampa som legat med alla amerikanska komiker oavsett kön, ras och religion får hon skoja om vad hon vill.
I'm so not racist. I'm dating a guy who is half-black who is totally going to break my heart. Oh god, that sounds so pessimistic. He's half-white.
The Aristocrats, en dokumentär om det smutsigaste skämtet någonsin, är som gjord för Silverman; The Aristocrats är i mångt och mycket skämtens motsvarighet till komikernas Sarah Silverman. Det sägs att hon kan vara rumsren och salongsfähig, men på detta finns ännu inga filmade bevis.
This year has been a tough year the whole world over. This year kicked the crap out of us and then pissed in our mouths, that's how bad this year was. Which is also why I call 2005 "Dad".
Hon har sjungit Amazing Grace oralt, vaginalt och analt, hon har hyllat Pamela Andersson genom att förolämpa sin pojkvän och alla andra i komikereliten, och hon har överglänst Conan O'Brien så till den milda grad att han till slut varken syns eller har något att säga.
I didn’t lose my virginity until I was twenty-six.
Nineteen, vaginally.
Sarah Silverman är helt enkelt det bästa som har hänt den långt-under-bältet-gående komiken sedan Andrew Dice Clay. Jag hoppas att hon inte försvinner så som han gjorde.

Andra bloggar om: , , ,

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vad konstigt, vi skrev om henne typ samtidigt.

Fredrik Westerlund sa...

Ha ha, vad roligt! Hon är ju inte den som det skrivs om allra mest.

Anonym sa...

Jag älskar Sarah Silverman. Hon är en av de absolut bästa komikerna i USA, eftersom hon verkligen vågar skämta med allt och inte har den där PK-polishen som de flesta andra ståuppare "over there" har.

Den enda som gjorde aristocrats-historien bättre än hon var mimaren.

Morelli sa...

hon har visst en teveserie nu..som jag ska försöka ragga upp....men jag kommer inte i håg henne i aristocrats...

Fredrik Westerlund sa...

Hon ligger ner i en soffa i något slags hemma hos-setting. På slutet säger hon att Joe Franklin våldtagit henne.

TV-serien heter The Sarah Silverman Program och det finns en hel del klipp på Comedy Centrals hemsida.