2008-11-04

Läs Neo!

I det nya numret av magasinet Neo kramar jag vård oavsett regi under den varma rubriken Därför älskar jag landstinget: "Kompisarna fick cyklar från cykelaffären, Fredrik Westerlund fick sin från landstinget. Och vad var problemet med det?"

Neo är som vanligt en förstklassig form- och läsupplevelse, bland annat i
Billy Rimgards berättelse om en övervakad far. Dessutom skriver mina vänner Mattias Svensson (om att vänstern är kass på klass) och Helena Sandklef (om politisk prutthumor).

Allt detta som pikanta kryddor till numrets huvudrätt, en magstark historia om både ett och annat troligt scenario att utspelas efter nästa val till riksdagen. Smaklig spis...

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om
, , , ,

6 kommentarer:

Markus "LAKE" Berglund sa...

"Smaklig spis" var det. Mycket välskrivet om Prviat och offentlig sjukvård Freddi!

Freddi W sa...

Tack Markus!

Johan Hedin sa...

Ja - det var trevlig läsning. Bra text.

Freddi W sa...

Tack Johan!

Emma Brulin sa...

Har ännu inte haft äran att läsa din artikel... men ser framemot det. Dock skrämmer titeln mig "Därför älskar jag landstinget". Jag är en motståndare till allt vad landsting är och anser att de ska bort, vilket jag mer utförligt beskrivit här: http://hujedamig.blogspot.com/2007/10/storlandsting-kan-ka-demokratin.html

Landstingen har flertalet gånger visat på sin inkompetens att driva politik och disponera vård. Uppdelningen mellan kommun och landsting är katastrofal och många människor hamnar i mellan i ett no mans land.

Freddi W sa...

Du behöver inte oroa dig, Emma. Läs så får du se!