2008-11-13

Fjortonde remissen

Efter ett kortare uppehåll är jag tillbaka i Nyhetsremissen i Kvällspasset i P3. Jag och Cecilia Verdinelli ska tala om så förhoppningsvis vitt skilda ämnen som djursex och Barack Obama, samt så klart någon liten bortglömd nyhet och något att reta den andra med.

Cirka klockan 18:30 och en halvtimme framåt.

Läs även andra bloggares åsikter om
, ,

5 kommentarer:

Markus "LAKE" Berglund sa...

Väldigt bra remiss idag!

Mr Hilton försöker "slaska till" rubriker och skapa "konflikt", men du och Cecilia envisades med att nyanserat analysera frågorna från ett ideologiskt perspektiv. Att ni båda var rörande (skrämmande?) överens om många frågor men ändå lyckades förmedla att det är inte finns några universallösningar tycker jag var kvällen behållning.

Det, och att du fick in en snygg avslutning! :-D

Freddi W sa...

Tack! Avslutningen var vältajmad, den är jag nöjd med.

Kraxpelax sa...

Djursex bör förbjudas. Inte av djurskyddskäl i första hand. Djurplågeriet inom matindustrin från djurskyddsynpunkt ett "skyhögt" värre ont, så ur den aspekten är det "sila mygg och svälja kameler", vilket naturligtvis alldeles undgår en sedvanligt korkad minister.

Nej skälet är ett helt annat, nämligen den allmänna sexuella kulturförskämningen. Allsköns äcklerier tillåts breda ut sig fullständigt hejdlöst, vilket förpestar hela samhällsatmosfären. Det måste pressas tillbaka med brutal kraft. Av detta enda, verkligen mer än tillräckliga skäl bör djursex förbjudas.

Freddi W sa...

Snälla, säg att du skojar.

Markus "LAKE" Berglund sa...

Kraxpelax är väl ett ända stort skämt?

Om det sedan är medvetet provocerande (Typ Bulten) eller helt oavsiktligt tror jag aldrig vi får reda på...