2008-10-02

Elfte remissen

Det är åter dags för mig att tycka till om veckans nyheter i Kvällspasset i P3. I vanlig ordning ska jag och Anna Hellgren gnabbas om ett par bortglömda nyheter, röda skynken (och eventuellt blå sängkläder, den här veckan från Ralph Lauren) och de två viktigaste (?) händelserna de senaste sju dagarna. Det hela går direktsänt ut i etern med start cirka klockan 18:30 - ibland lite tidigare, men aldrig någonsin senare.

Läs även andra bloggares åsikter om
, ,

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, förlåt för min stupida dum- och hjärndödhet, men jag måste få fråga dig: vad, en bra sammanfattning och översättning, står queerliberal för? Jag har försökt förklara för mig själv, googla ordet, hamnat här, hamnat på ett fåtal andra ställen, utan något resultat. Jag vet ju i huvudet UNGEFÄR vad det betyder. Jag vet vad queer är, jag vet vad liberal är, men hur fabian ska jag förklara för mig själv (och gärna om någon annan ber mig förklara alt. jag behöver använda ordet i rätt sammanhang) vad det betyder verbalt? Förlåt igen för min blåsta hjärna, men jag ville bara fråga, och du känns som en snäll kille som vill förklara för en vilsen själv.

Jag hoppas det iallafall. Peace, och tack i förskott:) (på förhand/förhud låter så tråkigt, och är så himla 2006. Jag vet alltså att man kan säga på förhand. Ville bara förtydliga detta).

Freddi W sa...

Ingen fara. Grejen är den att det inte betyder något särskilt. Jag satte bara samman queer och liberal eftersom jag anser mig vara både queer och liberal. Möjligen skulle det kunna innebära en livsstilsliberalism särskilt riktad mot sexualitet och sexuell praktik, men jag har ärligt talat inte funderat så mycket på det.

Anonym sa...

TACK! :) Vänligt av dig att svara. Då vet jag ju iallafall att jag inte är helt bakom flötet som inte hade en klar förklaring till begreppet.

Cicci sa...

dagens tips: donny hedlund handikappskämtar

Freddi W sa...

cicci: LULZ!

Petter sa...

Dags att sätta lite fart med bloggandet snart, kanske? Du ska så klart inte tro att du är något eller så; men det vore karaktärsdanande för dig! Just det. Du ska inte tro att vi inte bryr oss - vi tror bara inte att du är bättre än någon annan. Just det.

//Folkets och folkhälsans samlade röst

Dennis sa...

Och här har du något att blogga om.

Freddi W sa...

petter: Tack för peppen. Jag har precis kommit hem från en resa, så det är antagligen ett bra läge att börja nu.

dennis: Perfekt. Det där är ju onekligen som gjort för mig.

Pat Punkt sa...

^^ rätt kul blogg! Keep it up!