2008-03-27

Andra remissen (plus lite Debatt)

I kväll hörs min av halsont lätt heshetsplågade, men också av en vistelse i Arjeplog dialektförstärkta, röst åter i Kvällspasset i P3. Som vanligt är min uppgift Nyhetsremissen, som vanligt är det ungefär klockan 18:30 och som vanligt hör ni mig tillsammans med en av den frihetliga vänsterns yppersta skarptänkare, Anna Hellgren.

Är du döv behöver du inte misströsta, ty i kväll syns jag även i ett cirka 20 sekunder långt klipp i
Debatt klockan 22:00 i SVT1. Jag har fått förmånen att ställa en fråga till Wanja Lundby-Wedin och till det ändamålet dammar jag av en gammal käpphäst...

(Men så här i efterhand hade jag hellre frågat henne något om den alldeles utmärkta överenskommelsen regeringen träffat med miljöpartiet. Arbetskraftsinvandring is teh shit och vi som har små stänk av grönt i det blåa, vi vet knappt till oss av lycka när miljöpartiet släpper den socialdemokratiska sargen.)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

15 kommentarer:

Anna sa...

Jag läste hes-hets. Som i alkohol-hets. Jättekonstigt.

saom sa...

Jag har sett din Wanjafråga, (hur jag lyckats med det är mycket, mycket hemligt) och det ska bli spännande att se vad hon svarar.

Du bloggar för övrigt för lite, skärp dig.

Cicci sa...

word. om du får chansen att prata med wanja igen kan du hälsa att just därför är jag inte med i facket.

victor sa...

jo det är ju en bra fråga. men jag tänker att svenskt näringsliv på samma sätt borde uppmanas att sluta tro att alla svenskar älskar alliansen.

Freddi W sa...

anna: Det gjorde jag också när jag skrev det.

saom: Du måste ha helt sjukt bra kontakter överallt. Kanske nästan lika bra som mina? Och ja, jag bloggar för lite, men jag har nya planer... Och när vi ändå pratar om sådant - du åker till Sthlm för sällan.

cicci: Det ska jag göra.

victor: Förvisso, men nu var det Wanja Lundby-Wedin jag skulle fråga och som bekant har hon i den här frågan bara stöd av cirka en fjärdedel av medlemmarna.

Freddi W sa...

victor: Du kan väl förresten trösta dig med att jag dissade Björklunds skolpolitik och råkade kalla fp "ett litet skitparti" i direktsänd radio samma kväll?

victor sa...

darling: nej men det missade jag juh! jag ägnar ju mina kvällar åt kickboxning. ska se till att lyssna på den där webben.

Anonym sa...

Men visst är det så att det är 35% av LOs medlemmar som inte röstar på Sossarna.... DVS en majoritet gör det... Då faller ju din argumentering

Freddi W sa...

anonym: Det är i alla fall bara 24 procent av LO:s medlemmar som tycker att det är rätt att förbundet ger medlemmarnas pengar till socialdemokraterna. Det är det jag tycker är problematiskt - skulle de genomföra en medlemsomröstning, skulle stödet avskaffas. (Källa.)

Emil sa...

Josefsson var vidrig i programmet, måste bara säga det.

Freddi W sa...

emil: Jag har själv inte hunnit se programmet ännu, men det har jag inte svårt att tro.

Dennis sa...

Nej nej, fri invandring is teh shit. Arbetskraftsinvandring är teh shart, i bästa fall.

Annan Anna sa...

Jag såg Debatt och det något otydliga videoklippet med dig. Frågan till Lundby-Wedin var däremot mycket tydlig. Hennes svar var extremt undvikande och otydligt. Jag vet inte ens om jag ska klassificera det som ett svar, då hon ägnade väldigt stor del av sin svarstid åt att förklara hur bra facket är istället för att förklara varför alla LO-anslutna tvingas betala till socialdemokraterna vare sig de stöder dem eller ej.

Jonathan sa...

dennis>

Det är uppebart att endast asscake punkt istheshit punkt net

Ok, låg humor, men fan så kul...

Freddi W sa...

Nu har jag sett programmet och jag är förvånad över att Wanja blev så fladdrig och svarade så dåligt.