2006-11-14

Mode vs Politik

Titta här! Dedäringa modebloggarna har träffats på Café Opera och tagit en drink eller två tillsammans! De har inte bara fina kläder, flitigt använda digitalkameror, väldigt mycket färg i sina templates och över trehundra miljarder unika besökare per dag, de har dessutom sammanhållning och trevligt tillsammans.

"Extra kul var det att Ebba kom förbi också!"

OMG, ZOMG, fuck me with a Fendi bag and call me Miss von Sydow! Jag är djupt avundsjuk och det är med illa dold bitterhet som jag konstaterar att vi i det andra laget, de politiska bloggarna, inte är i närheten av sådant gemyt, men så är vi blott en ifrågasatt Pluto kretsande långt ifrån en modebloggande sol.

Vi har inte ens en tiondel så många läsare, vi skriver i svart på vitt (eller, i några få radikala fall, i vitt på svart), våra kläder är än mindre fantasifulla och större delen av våra dagar ägnar de flesta av oss åt att vara okritiska språkrör åt de av näringslivet betalda megafonerna på det djupt illasinnade Timbro.

Dessutom ses vi ju aldrig för gemensamma aktiviteter!


Föreslår därför att vi träffas för att förtidsrösta på Centralstationen i Stockholm söndagen den 12 september 2006. Hardcore-libertarianerna kan ses på Pressklubben, så kommer vi andra dit så snart alla slickat igen sina kuvert.

Vem vet, Johan Norberg kanske kommer förbi?


Andra bloggar om: , , ,

3 kommentarer:

MiA sa...

Hm... vad får politiska bloggare i sina goodiebags? Popvänstern i pocket och ett inramat obetalt licenskrav?

Freddi W sa...

LOL!

Shan sa...

Usch, äckligt, bloggosfär.