2006-10-26

Hiertliga gratulationer

Helena BergmanIdag är det födelsedag! Min fästmö (ja, vi är förlovade och ja, vi ska fyllegifta oss i Las Vegas när ni som minst anar det) fyller jättemånga år. Hon är en av de äldsta jag umgås med, men hon åldras med värdighet och ser inte ut att vara en dag över tjugofyra.

Jag har, tillsammans med en gemensam vän, köpt en Feeldoe till jubilaren. En alldeles utmärkt present, om jag får säga det själv, eftersom det både botar det lilla livets plågsamma penisavund och ger henne chansen att iscensätta en text av hennes favoritförfattare Liza Marklund: "Lemmen gled in så långsamt att själen hann före."

Dessutom tycker min svärmor in spe att det är en "fin" present.

Grattis, älskade Helena! Visst finns det tillfällen då jag, ibland på direkt uppmaning från dig, funderar över varför jag vill stå dig nära. Ett sådant är när du utgår från att allt jag gör "är äckligt och fel", ett annat när du börjar ett sms med "Vet du vad jag tänkte på igår? Att jag skulle kunna leva utan dig". För det mesta älskar jag dig dock bortom rim och reson. Utan förnuft, med känsla.

Du är alldeles, alldeles underbar.

Andra bloggar om:
, ,

4 kommentarer:

Cicci sa...

att du ger en feeldoe till någon kan ju enbart vara för att tillfredställa dina egna perverterade önskemål.

helena bergman sa...

till min stora lycka har jag och Freddi liknande perverterade önskemål.

Coin-operated boy sa...

OMG, vilken klassiker till SMS. Hon måste i sanning vara fantastisk. :)

helena bergman sa...

Det är jag. Det finns ingen som ens kommer i närhet av min nivå.