2006-05-26

Tillbaka till vardagen

Efter att jag befunnit mig i strålkastarljuset i tre dagar börjar nu trafiken på min blogg att närma sig mina mer normala - ytterst blygsamma - nivåer av läsare. Det är skönt, ty då kan jag släppa prestationsångesten (jag måste skriva något roligt om någoting allmänintressant varje dag!) och återgå till att känna mig fri att skriva om vilket trams som helst.

Ingen människa är liberalRoligast har varit att självaste Niklas Svensson kommenterade texterna om honom. Dessutom har jag fått roliga tillrop från politiska motståndare. Knappen på bilden är ett exempel och följande smickrande kommenter ett annat: "Jag föraktar visserligen liberaler i allmänhet och folkpartister i synnerhet, men skräpjournalistik är det värsta jag vet, så jag måste applådera din genialitet." Jag är en god liberal, helt enkelt.

Min födelsedag har börjat löna sig en dryg vecka i efterhand. Hannah gav mig en helt fantastisk bok, av Sofie fick jag en underbar knapp och Helena skickade en kompott av saker som alla passade mig mycket bra. Dessutom passade jag på att shoppa lite till mig själv när jag gick omkring med Hannah: Två olika par hängslen, poppigt blåprickiga manchettknappar och tröjan på bilden nedan.

Tröja, en smula homosexuellSofie sa det: "I den där tröjan ser du ut som om Jean Paul Gaultier står bakom dig och slickar dig i örat." Efter det var hon som en levande citatmaskin, men att återge allt galet hon säger skulle ta hela kvällen och därför låter jag bli. Snälla Sofie har varit kattvakt när jag spenderade det andra av två underbara dygn med Hannah i Uppsala för att gå på Ainos studentskiva. Det var min första studentskiva någonsin och jag är inte imponerad, även om det var förträffligt att få träffa Aino.

Jag är kär kär kär och full av kloka tankar och vacker människosyn. Det här är vad Helena skulle kalla en bästehelg och då är det ändå tre dagar kvar att spendera på bästa sätt.

Den snyggaste slipsen någonsinTill veckan har jag fått uppdrag att ersätta min chefs chef när han befinner sig i Paris och därför inte kan hålla föredrag inför hela företaget. Jag är lite stressad inför uppgiften, men ändå helt lugn eftersom jag vet precis vad jag ska förmedla och hur jag ska göra det. Ännu bättre kändes det när jag fick min nya slips som jag hittat på teh intarweb - nu vet jag till och med vad jag ska ha på mig. Det får bli svart skjorta, svarta små byxor, svart-vita skor, svarta hängslen och en dödskalleslips. Det känns helt rätt.

Mitt liv är ett bra liv och det är roligt att vara jag.

Andra bloggar om: , , , ,

2 kommentarer:

The Blogger Formerly Known as Ensamma Mamman sa...

Ha en bra bästehelg; You´re worth it. Jag har läst och njutit av din blog den senaste veckan, och kommer att fortsätta med det.

Freddi Westerlund sa...

Tack och tack detsamma!