2006-05-02

Skapa oordning

Jag (och många andra) har redan bloggat om att de typer som beviljar tillstånd att servera alkohol trilskas med gay-, queer- och fetischklubbar. Eftersom det händer att människor där tar av sig på överkroppen eller till och med ägnar sig åt sexuella aktiviteter hävdar nymoralisterna att alkohollagens förbud mot "oordning" ska tillämpas och att tillstånden ska dras in.

(Oordning är förresten ett skönt begrepp för utmanande klädsel och sex. "Det rådde oordning i min soffa igår" eller "när vi kom hem från festen uppstod oordning" är ett trevligt sätt att säga att en har knullat.)

Om det är så det ska vara, är motdraget solklart. Läderbögar, swingers, queerkids, lackflator och naturister borde börja attackera de "vanliga" lokalerna. De borde dra från krog till krog, ta av sig på överkroppen och idka lite oralsex. De borde svärma från klubb till klubb för att i sexuellt utmanande kläder hångla dansgolvet sönder och samman. Så borde det fortgå tills inte ett enda hak har tillståndet kvar och då skulle ni, kära nymoralister, få se hur kul ni skulle tycka att det vore.

6 kommentarer:

Josefine sa...

hahaha, du är så bra!

Cicci sa...

jag är på. var ska vi börja?

Leo sa...

Jag är också alltid på.

Anonym sa...

http://www.aftonbladet.se/vss/karleksex/story/0,2789,818608,00.html

Freddi Westerlund sa...

Ja, jag läste det där i papperstidningen. Hon är aldrig pigg på annat än normen.

"Du säger att du lever i en stabil relation, men då du ofta verkar bli kär i andra så tror jag du lurar dig själv. Vad är det du lägger för innebörd i ”kärlek och stabil relation”? Att flirta och bli kär i andra är tecken på en ostabil relation."

Trams.

frida sa...

kolla in svt.se programmet folkvald från 1 maj. handlar om FPP och tillståndsmyndigheten.