2006-04-17

Påsk i fjällen, dag 8

Innan påsksemestern tog slut hann jag vinna det stora lotteriet på paltmiddagen jag skrev om tidigare. Priset var en bensincheck som jag skänkte till bättre behövande (mamma och pappa).

Sedan förlorade jag pokertiteln till min osnutne lillebror innan jag och barndomsvännen tog bussen till Östersund och gick förbi platsen där jag träffade
Sofie första gången. Jag övernattade hos barndomsvännen, visade henne min blogg och hon bad mig att sluta att kalla henne för barndomsvännen. Jag lät henne välja smeknamn själv, så:

- Min lilla slinka, jag saknar dig redan.

Nu är jag tillbaka i hufvudstaden. Älsklingarna som lånat min lägenhet hade lämnat den ännu finare än de fann den och bäst av allt var sakerna de lämnat. En rolig recension på kylskåpet, ett fint brev på köksbordet, ett påskägg med godis på soffbordet och fisken Philippe i badkaret.

Dessutom fanns det lite mat i kylskåpet. Mat som tillsammans med den mat jag hade med mig norrifrån och näringsdryckerna jag fått av min lilla slinka, ska få hjälpa mig att fortsätta den viktuppgång jag påbörjat i föräldrahemmet. Vem vet, en dag kanske jag är så välnärd att jag skriver något av allmänintresse?

9 kommentarer:

Kajsa sa...

Du är bara för underbar...

Kato sa...

ojoj, har du blivit fiskmamma?

Freddi Westerlund sa...

Ja, men det är en tämligen underhållsfri fisk i gummi.

Anders Wallner sa...

Säg inte det, de är väl den sort som behöver mest kärlek.

Freddi Westerlund sa...

Den får mängder av kärlek. Den ligger i en i kaklet infälld hylla avsedd för tvål och när jag duschade igår, fyllde jag hyllan med vatten.

Philippe blev jätteglad och simmade runt i vattnet. Jag vet att han gillade det, ty han dök ner och proppade igen det hål som vattnet annars rinner ut genom.

Cicci sa...

åh, nu saknar jag mitt akvarium. vad är philippe för fisk?

Freddi Westerlund sa...

Jag vet inte riktigt, jag är så dålig på fiskar (utom abborre, harr, gädda, röding och öring). Guldfisk? Guppy? Plattmagad med utstående ögon.

Jag fick den av Helena, hon kanske vet.

helena bergman sa...

Det är en bögfisk.

felicity flashtits sa...

Klart det är en bögfisk! Ååh.