2006-04-10

Påsk i fjällen, dag 1

Hade inga som helst planer på att koppla upp mig, men jag blev tvingad till det då lillebror ringde och behövde en fil mailad till sig. Hittade filen, befriade den från lillebrors dyxlesi, mailade den. Läste mina 17 nya (privata) mail, duckade en utmaning och upptäckte sedan till min fasa att jobbets webmail börjat fungera. Inte bra för semestern.

Läste mina 15 nya (arbetsrelaterade mail), skrev det här, loggade ut och gick ut i solen för att dricka kaffe med min barndomsvän.

(Ja, felstavningen är avsiktlig.)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Låt bli jobbmailen, du är ju på semester! Men fortsätt förgylla min småtrista konsultvardag med dina bloggar, trots semester. Funderade just på att jag kommer sakna dem om du inte skriver när du är borta. Men utelämna gärna detaljer om solen, sovmorgnar och kaffedrickning med vänner. Det svider..... Ha det så skönt!

Freddi Westerlund sa...

Åh, äntligen en kommentar från dig!

Jobbmailen kan jag gott titta till ibland, främst av två anledningar: Det är spännande att se hur det går för dem nu när de kan börja testa och dessutom blir det mindra tungt för mig att komma tillbaka om jag redan läst mailen.

Idag tog jag sovmorgon. Sen fikade jag ute i solen. Efter det körde jag skoter till en sjö där det var så varmt att jag knappt kunde ha kläder på mig. Väl där fiskade jag och drack kaffe med min mamma och min barndomsvän.

Kram