2006-02-13

All tur förbrukad

En gång i tiden erbjöds jag att i flera års tid hyra en andrahandsetta på Gärdet. Jag tackade självfallet ja och skämdes för att jag hade en sådan häpnadsväckande tur.

När jag sedan blev sambo blev det trångt, men som på beställning erbjöds jag att flytta till en tvåa i samma hus. Jag tackade självfallet ja och skämdes för att jag hade en sådan häpnadsväckande tur.

Nu ska min sambo flytta och jag vill ha en etta igen. Guess what? Hon som bor i min gamla etta har blivit sambo och jag har erbjudits att flytta tillbaka i utbyte mot att de får flytta in i tvåan jag bor i nu.

Stockholms bostadsmarknad kan vara krävande och nu har den förbrukat all min tur. Resten av livet kommer jag att få finna mig i att fåglar bajsar på mig, att t-banan alltid går precis när jag är på väg ner till plattformen och att jag halkar på bananskal var jag än går.

3 kommentarer:

Andie sa...

*flin* ja ibland är världen rätt osannolik. congrats.. :)

Andrea sa...

Oh my sweet Mother Earth! Jag tror jag ska spara den här artikeln i mitt bakhuvud så att jag kan dra fram den vid tillfälle som en sån där "jag känner en som känner en som känner en som vann tre miljoner på lotto TRE gånger!!"-historia.

Vad har du för deal med Morsan egentligen?

Shan sa...

Fast å andra sidan fick du en mössa i din balettstjärt samma dag du föddes. Gud/the Edge kanske försöker muta dig för att få tillbaka mössan.