2006-01-31

Hej men nej

- Nej men hej!
- Hej men nej!

En gång frågade Titan Television mig om jag ville vara med i en dokumentär kallad "Förbjuden kärlek". Jag tänkte faktiskt efter både länge och väl innan jag tackade nej. Betydligt enklare är det den här gången:

Nej,
Strix, jag vill verkligen inte vara med i er svenska version av Sex Inspectors. Jag vill verkligen, verkligen inte det.

10 kommentarer:

anfield sa...

jooo snälla var med!

Anonym sa...

ha ha ha, det är ju otroligt komiskt. men att bli tillfrågad är ju ändå en underbar merit. ett partytrick. /josefine

Freddi Westerlund sa...

Pyttsan, Anfield! Du var ju en av dem som starkast avrådde mig från Förbjuden kärlek-grejen med Titan. Försök inte byta sida nu.

Leo Nordwall sa...

Jag och Andie var efter mycket övervägande med i ett avsnitt av Titan Televisions serie Outsiders. Det var inte om polyamori eller så, utan om urbant upptäckande.

Men fingrarna på handen börjar ta slut när jag försöker räkna hur många andra jag känner som har fått olika förfrågningar av dem att vara med i olika program. En gång när jag var på en badfest var det inte mindre än fyra personer där som hade varit med i eller blivit tillfrågade att vara med i Outsiders. Då tänktade jag att "det är här de konstiga hänger".

anfield sa...

hm. jag HAR bytt sida, jag vill gärna se dig förnedras.

sjukast är att ett program som ska hjälpa folk med sexproblem själva raggar deltagare. snälla, tacka ja, och briljera så pass med ditt sexliv att de inte kommer på några råd att ge dig.

Freddi Westerlund sa...

Leo - Hur blev avsnittet av Outsiders? Var ni nöjda?

Anfield - Nej, nej och åter nej. Jag tänker inte bjuda på några detaljer kring en promiskuös spastikers liv i sänghalmen.

victor sa...

men vaddå, man borde ställa upp och lura dem, fejka allt på de autentiska kamerainspelningarna och säga att det var för att man provade andra grejjor än vad de föreslog. fast då ska man orka det..

Leo Nordwall sa...

Det låg mycket planering och resonerande bakom vårt medverkande. Vi satt och skissade på olika scenarion, och kom fram till att det värsta som skulle kunna hända vore att vi framstod som småkriminella galningar. Och att de i vilket fall som helst skulle vilja göra "bra tv" vilket betyder att få upptäckandet att framstå som spektakulärt och farligt, vilket gagnade vår agenda.

Jag har programmet om någon vill titta på det.

Freddi Westerlund sa...

Ja tack, jag vill gärna titta på det.

Leon och Stina sa...

Hej!

Hoppas att jag inte provocerar någon nu. Jag såg att Sex inspectors nämndes och tänkte att jag skulle passa på att förena nytta med nöje. Nöjet var såklart att läsa bloggen, nyttan...möjligheten att kanske ragga upp någon som sett programmet att svara på en liten enkät jag håller på med som en del av min C-uppsats på JMK, stockholms universitet.

Vet inte om det är comme il faut att posta sånt på folks bloggar, men jag gör ett försök. Hoppas ingen misstycker.

Om någon känner sig manad att dra sitt strå till den "vetenskapliga" stacken skulle det uppskattas mycket!

Nedan är länken:

http://FreeOnlineSurveys.com/rendersurvey.asp?sid=0076ry61z4itme2185409

Evigt tacksam!

Leon och Stina
sexinspectors@gmail.com