2007-05-11

Blond svensk viking trollar bort korrekthet

I går åkte jag tåg till Malmö. Jag var för trött för att koncentrera mig på P1. Jag hade druckit lite och kunde därför inte ta mig an de svåraste banorna i Burnout på min PSP. Jag var helt enkelt så dum i huvudet att jag fick för mig att läsa SJ:s egen tidning Kupé.

Nu har jag lärt mig att Kupé är en jättetråkig tidning som inte förtjänar att läsas, men jag har också lärt mig en hel del om Joe Labero och de strukturer som motarbetar honom och andra långa, blonda män. I en intervju med Labero förklarar han:

"Jag har länge varit nära att få min egen show i Vegas. Men i slutändan tycks det vara omöjligt - om man inte är homosexuell, jude eller amerikan. Ja, jag vill ju självklart inte låta fördomsfull, jag är bara krass. En blond svensk viking har svårt att hävda sig mot de hierarkier som styr i Vegas – där makten består av judisk buisnessyndikat, amerikanska dollarmiljonärer och homosexuella artistbokare."

Vidare meddelas att Labero ska uppträda på Hamburger Börs i Stockholm, på Rondo i Göteborg och i kalkstensbrottet Dalhalla. Om Labero först lyckas övertyga de funktionshindrade zigenare som styr Stockholm, de kortväxta armenier som kontrollerar Göteborg och de mediaägande transvestiter som har makten över Dalarna, vill säga.

Eller så är Joe Labero helt enkelt inte bra nog. Om han vore bra nog skulle han dra in stora pengar. Och Judeo-amerikanska bögar gillar stora pengar mer än vad de gillar en liten, liten kuk på en lika blond som gnällig svensk viking.

Intressant?
Se även: Sylvester, Åsiktstorped
Andra bloggar om: , ,

4 kommentarer:

Lennart Regebro sa...

Joe Labero är jättebra. Men han är från Alvesta. Det är inte lätt att inte ha fördomar om man är från Alvesta (tro mig, jag vet).

Lubella sa...

Han kan trolla bort sig själv. Och ta alla mina ex med sig *muahahaha*

Bimbo Boy sa...

Labero är en idiot och magi är skittråkigt.

Tobias Struck sa...

Dyslesbisk. Varken att judar och homosexuella styr nöjeslivet i Las Vegas eller att lika söker varandra och håller ihop mot olika är något annat än fakta.

Labero har inte utpekat något brottsligt, han har bara konstaterat en verklighet. Och det säger jag som ättling till judar och hbt-vän.