2006-10-04

Annorlunda beröm

Ilona Sz Waldau bjuder mig lite beröm i en rolig formulering:

... Dyslesbisk (som jag definitivt skulle länka till om jag länkade till läsvärda bloggar och inte bara vänsterbloggar).
Den elakt sinnade skulle passa på att läsa det som att vänsterbloggar inte är läsvärda, men det gör inte jag. Jag är ju en sådan där snällist.

Andra bloggar om:

2 kommentarer:

ilona sa...

Såna där dubbeltydningar får man bjuda på ibland. Från början länkade jag till bra vänsterbloggar som på något sätt hade anknytning till Uppsala eller Borås, sedan utvidgade jag till läsvärda vänsterbloggar, oavsett anknytning, och slutligen slängde jag in ett par som håller. Många läsvärda vänsterbloggar saknas i min länklista, eftersom de är så vällästa och vällänkade ändå, Ali Esbati t.ex.

Vi får se, kanske dyker "bloggar som är läsvärda trots att de inte är vänster" upp i någon generösare framtid.

Freddi Westerlund sa...

Jag tänker lite likadant själv; en del väldigt läsvärda liberala bloggar länkar jag inte till eftersom de ändå får all uppmärksamhet de någonsin kan begära. Eller egentligen kanske mer för att det skulle bli så många länkar om jag länkade till allt jag läser.

Att vara under "bloggar som är läsvärda trots att de inte är vänster" vore en ära. ^__^ Miljöpartisten Anders Wallner kallar mig "liberalt RSS-alibi". Det är också fint.