2006-08-30

Re: Livet i Liberoklubben, del I

I väntan på del II:
En uppföljning på
del I i form av ännu ett mail från H:

"Har läst din blogg nu, vilken thriller! Härligt att få vara med och bidra! Men, du missade ju en sak (eller kommer det i nästa del tro?).

Lite längre ner i formuläret vill Liberoklubben också veta könet på barnet. (Som blivande förälder kan man faktiskt välja 'okänt', men efter att ha varit blivande förälder i snart åtta månader och sett/hört fokus på kön så betvivlar jag att det finns så många blivande föräldrar som inte vet könet på sitt barn.) Detta är en obligatorisk uppgift. Och i just detta fall tänkte jag att biologin faktiskt spelar roll, små pojkar har ju faktiskt en annan kissanordning än små flickor, och det är ju just kiss (och bajs) som är Liberos huvudverksamhet. Därför scannade jag deras sortiment efter pojk- respektive flickblöjor, men tji sådana... Fast det är klart - de måste ju veta vilken färg på (skräp)leksaken de ska skicka i det där intropaketet.

Det värsta är nästan att snudd på ingen, förutom du och jag kanske, kommer protestera mot varför de vill veta kön. Om de däremot inte hade frågat och skickat ut blå och rosa leksaker slumpvis, så hade pojkmammor som får motta rosa leksaker startat en folkstorm mot Libero..."

Andra bloggar om: , , , ,

3 kommentarer:

Cicci sa...

oj, jag fick för mig att det var du som var blivande förälder sedan åtta månader. vad spännande det hade varit!

Anonym sa...

Utgår ifrån att du forskar för min skull... pox

Freddi Westerlund sa...

cicci: Jag tog bort raden "särskilt nu när vi väntar barn" just för att undvika sådana missförstånd.

pox: Självklart. Jag ger mig inte förrän du är välkommen som medlem i Liberoklubben.