2006-06-10

Roligaste missförståndet

Jag har en släkting som är tämligen ensam och han brukar därför be mig att ta med honom ut. Det är varken enkelt eller behagligt, ty han lider av så elakartad homofobi att han inte går till uteställen där han misstänker att det kan finnas bisexuella bland de andra gästerna.

En gång skulle jag och några vänner gå på en spelning med Raymond och Maria på en klubb på Alcazar. Jag frågade då släktingen om han ville följa med, helt utan att tänka på att det fanns en klubb som hette som bandet och att det finns ett band som heter som klubben.

Så... Istället för att släktingen tror att vi ska se twee-bandet Raymond och Maria på rockklubben Alcazar, tror han att vi ska se bögdiscogruppen Alcazar på swingersklubben Raymond och Maria.

Han blev fullkomligt utom sig, gapade och skrek, lade på luren, följde inte med och ingen var gladare än jag.

Andra bloggar om: , , ,

5 kommentarer:

em sa...

HAHAHAHAHAHAHA tur att någon kan sätta en guldkant på livet

Leo sa...

Biologiska band är bara trams.

Gör slut.

Freddi Westerlund sa...

Ja, jag trodde att jag hade gjort det för två år sedan, men nu dök han plötsligt upp igen.

Administratör sa...

Konstigt att han kan umgås med dig om han är så svårt homofobisk. Han måste vara VÄLDIGT ensam för att vara villig att riskera att utsätta sig för sådana trauman...

Freddi Westerlund sa...

Jag har funderat på det och kommit fram till att han vägrar att se mig som något annat än strikt heterosexuell vad jag än säger till honom. Han kan ju aldrig sluta att vara släkt med mig och han vill nog inte vara släkt med någon som inte är helt hetero.