2006-06-04

Grattis Jonas!

Jonas fyller år och har födelsedagsfest. Jag har i uppdrag att hitta en födelsedagspresent åt honom och på första försöket ser jag ett vackert halsband med ett krucifix, något som skulle passa honom perfekt. Strax därefter ser jag att halsbandet kostar 2.800:- och jag förstår att Patrik, som också ska vara med på presenten, inte skulle uppskatta om jag kom tillbaka och krävde honom på 1.400:- för en present till en 28-årsdag.

Tillsammans gör jag och Patrik ett nytt försök, den här gången på Systembolaget där vi hittar en flaska whisky som ser riktigt fin ut. Även den visar sig dock vara för dyr och istället nöjer vi oss med en kvarting Explorer lingon och ett paket John Silver utan filter. Vi lägger våra presenter i en brun papperspåse för att fullända estetiken. Jonas blir glad när han får presenten, men han avböjer att konsumera den på festen, i hans lägenhet, ty det vill han helst göra på en parkbänk i Bredäng centrum.

Festen är lyckad, jag blir full och kommunicerar med Felicia utan att riktigt veta vad jag skriver och säger. Hon är inte mycket bättre hon, som ringer för att berätta att Rod Stewart är något slags hemlig artist på deras firmafest. Jag kommer hem tidigt på morgonen (4? 5?) och har inte helt lätt att ta mig upp tidigt för att leka familjeliv på Ikea med Malin, Nicke och Ella. Jag tror ändå att jag lyckas ganska bra, ty jag och Nicke uppfattas som ett bögpar när vi gullar med "vårt" barn.

Nu har jag snart en säng och det ska bli skönt att inte längre sova i soffan. Dessutom ska jag imorgon träffa den jag helst delar säng med. Livet är, som vanligt, alldeles för generöst mot mig, men I don't mind.

Grattis på födelsedagen, Jonas!

Andra bloggar om: , ,

4 kommentarer:

esranger sa...

jag funderar mig vithårig; vem är denne jonas? något med datumet och attiraljerna och bekantskapen får mig att tro att det är en bekant till mig!!1 upplys mig!

Freddi Westerlund sa...

Jonas heter Palm i efternamn, spelar bas i Epic Sun och håller på Seattle Mariners i baseboll. Han kommer från Huddinge och bor i Bredäng.

blogg of akå sa...

tjoho där.
kul att se dig hos "jongela".
stocken jag är skyldig planerar jag att leverera under sommaren.

haha och hur kul är det inte att när man ska verifiera de där bokstäverna innan man publicerar så är det en rullstol efter rutan där man fyller i bokstäverna?
hahahaha hur kul som helst...
kram kram till dig

Freddi Westerlund sa...

Och kramkram till dig! Det var jättekul att ses.