2006-03-25

Re: Middag för en

En tråkig kontorsmiljö kan alltid göras lite roligare med practical jokes. Känns det så ensamt som det gjorde när den här den här bilden togs, kan en ju alltid söka kontakt med sina medmänniskor, de så kallade kollegerna (som i sin tur kan delas in i medarbetare och motarbetare). Är de inte på plats kan en alltid lämna ett visitkort. Eller 75 stycken.

Ring mig
Slå en signal, fotografi (2006), från utställningen Hör av dig när du är på plats och har städat undan röran jag tog mig friheten att lämna efter mig när din cubicle-granne sa att du inte var där, men att jag kunde lämna ett visitkort som komplement till hälsningen han skulle framföra.

5 kommentarer:

Cicci sa...

FÖRAKT, FÖRAKT, FÖRAKT!!

Cicci sa...

ps: :)

Freddi Westerlund sa...

Jag tänkte på vilodagen och ville hedra den ^__^

Sofia B. sa...

Som den självupptagna narcissist jag är noterar jag att jag är med på bild. Ett och ett halvt foto i fotot, högst upp till höger. Jag tar för givet att det är något freudiansk (för att upprepa ett av dina nya, förvånansvärt tänjbara, favoritord på den här bloggen) som ligger bakom min förekomst på bilden, och inte bara en ren slump. Anar jag att det bottnar i en viss beundran av min person? Man tackar!

Freddi Westerlund sa...

En viss beundran av dina bröst, inte din person, men i övrigt är du helt rätt ute.