2006-08-02

Tema Pride: Hatbrottning

Jag har tidigare länkat till en post, How low can you go?, i vilken det hävdas att en kan och får skoja om allt. Idag hittade jag ett exempel på Pride-relaterade tillämpning i träningsbloggen (?) Physical Evidence:

I mejeriavdelningen på Vi Skanstull finns en skylt uppsatt, som säger att alla intoleransprodukter numera finns samlade i en egen kyl nere vid kassorna. Tidigare var det ett fruktansvärt jobb att få ta i allt man behövde, men den tiden är förbi. Brevid de brännbara korsen finns tändstickorna. Nu till Pride-veckan finns specialerbjudanden och kombinationer: "T-shirt med trycket 'bögar = usch' med tillhörande slagträ" och "bensinindränkt regnbågsflagga med tillhörande Pamela Andersson-tändare".
Den som begär sig till Skanstull får dock finna sig i att det är havremjölk som avses och det kanske är tur med tanke på närheten till Pride Park.

Idag tar jag paus från Pride och umgås med min
festmö (sic!). Humor utan gränser är dock ingenting jag vilar från, som synes i nedanstående konversation med en kollega som berättat för mig att dennes mor ligger på sjukhus efter att brutit ryggen när hon åkt inlines i en backe, kört på en sten och ramlat bakåt.

Kollegan: De tror att hon ska repa sig, men hon tycker så klart att det är jättejobbigt att hon inte kan duscha, inte kan gå på toaletten, ställa sig upp, sätta sig upp, klä på sig ...

Jag: ... ta på sig sina inlines?

Andra bloggar om:
, ,

1 kommentar:

ajja sa...

Frieriet är klockrent!