2006-08-31

Re: Livet i Liberoklubben, del II

I väntan på del III:
En uppföljning på del II i form av fler mail.


- - - - - - - - - -

from: konsumentkontakt@libero.se
to: dyslesbisk
subject: Re: Bara mammor i Liberoklubben?

Hej och tack för ditt mail.

Orsaken till att det är mamman som erbjuds att bli medlem i Liberoklubben är att det är kvinnan som är gravid och ammar barnet. Mycket av informationen vi skickar handlar om detta.

Även pappor är välkomna som medlemmar och bör då vara införstådda med att all information vi skickar inte känns aktuell.

Med vänliga hälsningar
Libero konsumentkontakt

- - - - - - - - - -

Har de läst mitt mail? Läst, men inte förstått? Jag tackar ödmjukt för upplysningen om att det är kvinnan som är gravid och ammar barnet, men ingenting av det jag försökte säga verkar ha gått fram. Det finns ju förihelvete hur mycket som helst i ett barns liv som inte är avhängigt i vems mage det legat och vems bröstvårta det haft i munnen!

Shan: "Libero tillhandahåller inte amning. Libero tillhandahåller saker som håller i bajset tills nån tar bort det. Okej att det är nån med mjölkkörtlar som måste amma, men vem som helst kan ta bort bajsbehållaren."

Pappan är bög! Mamman är död! Någon annan än den som tillhandahöll en livmoder är engagerad i blöjbyte och omsorg! Snubben som spottade ur sig lite sperma intresserar sig för graviditet och amning! Vad gör ni då, Libero? Förklarar att undantagstillstånd råder i Liberoland? Jag orkar inte ens svara på ert mail, jag skriver på en anmälan till ERK istället.

Dessutom hälsar Birgitta Ohlsson att det av henne grundade liberala feministnätverket Felira i Libero har funnit en stark kandidat till nästa "Månadens bojkott". Så det så.

Andra bloggar om: , , , ,

1 kommentar:

Anonym sa...

Blöjföretag är ett otyg. Mina barn hade enbart handsydda sidenblöjor från min skräddare på Saville Rd, han som sydde både min och Marlenes frackar redan 1929.

//Norma